Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Oct 26, 2018

I avsnitt dussin gästas vi av en paleontolog med rätt att döma nationell och internationell kroppskultur – giganten Arne Persson. Ingen som varit aktiv i branschen de senaste tio åren kan ha missat hans stenhårda bedömning under främst fysikronden i Athletic Fitness - var överarmen under 90 grader?

Vi snackar...


Oct 12, 2018

Vi snackar kosttillskott med Johan Boman som arbetar inom kosttillskottsbranschen. Han har en filkand i dietetik, är legitimerad dietist och har läst idrottsnutrition på masternivå samt driver ett kosttillskottsföretag.

Hur mycket är broscience jämfört med forskning och studier? Förekommer det fusk i branschen?...


Oct 5, 2018

Vi tar pulsen vårt mest meriterade IFBB-pro - Ahmad Ahmad. Han berättar om sin resa från liten under 70-kille till fullfjädrat proffs men också varför han bytte gren från Bodybuilding till Classic Physique. Dessutom pratar vi träning. Och givetvis anekdoter. Plus en massa skratt.

Vi försöker också bena ut...