Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Dec 28, 2018

Vi träffar legenden Lennart "Hoa-Hoa" Dahlgren – tyngdlyftaren, åsisktsmaskinen, oraklet, entreprenören och citatmaskinen. Här tar vi reda på vad det är som driver honom. Vad är skillnaden från förr och nu? Finns det någon röd tråd i hans hans liv? Lennart bjuder på många sköna historier med...


Dec 21, 2018

Vi snackar med legendariska Gunilla Söderberg som håller igång än idag. Med sina 8 raka SM-guld och 5 VM-guld är hon en av pionjärerna inom svensk dambyggning. Här berättar hon hur hon gick tillväga, hur hon tänkte och vad det var som drev henne.

Vem tyckte hon egentligen var den bästa dambyggaren genom...


Dec 14, 2018

Årets tävlingssäsong har kommit till ända. Kvar står många tävlande med spruckna drömmar på grund av en diet som inte gick som man tänkt sig.

Vi rätar ut frågetecknen och listar de vanligaste misstagen de tävlande gör och berättar vår syn på hur man på enklast möjliga sätt löser det. Återigen –...


Dec 7, 2018

Vi träffade Branch WarrenFitnessfestivalen 2018 och passade på att krypa in under skinnet på honom under en livesänd podcast. Det här är inspelningen från denna sittning.

  • 00:06:56 – Branch in

Vad har han för mindset? Vem är det bästa bodybuildern ever? Vad har byggningen gett honom? Allt detta och...