Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Dec 27, 2019

Vi snackar med Jay Cutler, fyrfaldig Mr Olympia. Han berättar om sin resa från ung aspirerande bodybuilder till den entreprenör han är idag. Hur ser han på sporten idag? Vad är det som driver honom? Hör Jay berätta sin motiverande och inspirerande historia.

  • 00:08:20 - Jay in

Tyngre Old School: ämnen och...


Dec 20, 2019

Vi snackar om jultraditioner och allt som förknippas med denna högtid. Allt detta blandat med anekdoter och skratt. Och hur är det egentligen: tränar vi på julafton?

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta...


Dec 13, 2019

Vi snackar med bodybuildinglegenden och dubbla Arnolds Classic-vinnaren Kevin Levrone och hör om hans resa i träningens värld. Vad är det som driver honom? Hur ser han på branschen idag och hur har den ändrats?

Dessutom frågar vi honom om hans något unika approach till tävlingssatsningar och även hans syn på...


Nov 29, 2019

Vi snackar med Beiron Anderson, den vältränade supermodellen som erövrade världen långt innan ordet fitnessmodell var uppfunnit. Beiron tar oss med på hans resa och berättar om hans värderingar och den röda tråden i hans liv.

  • 00:04:50 – Beiron in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och...


Nov 22, 2019

Hösten är här och då snackar vi om höstdepression och hur man kan hantera detta. Dessutom glider vi in på ensamhet och annat som hänger ihop med nedstämdhet. Allt detta blandat med egna instick och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd....