Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Jan 25, 2019

Vi snackar med IFBB-proffset Milos Sarcev som under sin karriär tävlat på mer 50 proffstävlingar. Vad är hans åsikt om branschen idag? Vad gör han nu? Var det bättre förr?

Milos berättar ärligt från hjärtat hans åsikter om bodybuildingen som helhet och avslutar också med vem han anser är världens bästa...


Jan 18, 2019

Vi snackar kroppsideal och könsroller. Hur mycket styr det egentligen varför gör vi det vi gör? I en värld av bekräftelse där vi konstant bombarderas med intryck, likes och omdömen spekulerar vi vilken påverkan det har på oss. Hur har idealen ändrats genom åren? Spelar könsrollerna någon roll, eller är vi...


Jan 11, 2019

Vi snackar med Martin Lidberg – brottningsvärldsmästare, superentrepenör och dansare. Hur når man sina mål? Hur hittar man sin motivation? Martin bjuder anekdoter från sitt liv och berättar också om vad det är som driver honom och om det ändras genom åren.

  • 00:05:38 – Martin in

Tyngre Old School: ämnen...


Jan 4, 2019

Så här efter storhelgerna där excesser av föda inmundigats tycker vi det vore lämpligt att prata om bulk.

  • Vad är det egentligen?
  • Hur gjorde vi själva under uppbyggnadsperioderna?
  • Kan vi enas om hur den mest optimala bulken ser ut?

Frågetecknen är många och vi försöker reda ut dem alla.

Tyngre Old School:...