Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Feb 22, 2019

Vi snackar om mindset. Hur viktigt är det? Vad är det som gör att vissa lyckas och vissa inte? Vi försöker bryta ner det på en förståelig nivå och drar lite slutsatser kring detta.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en...


Feb 15, 2019

Vilka typer träffar man på när man är på gymmet? Vi försöker lista de mest framträdande som vi återkommande stöter på. Känner du igen dem? Saknar du någon? Det blir roligt bara man tänker på det.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla...


Feb 8, 2019

Vi försöker med kirurgisk precision dissekera ett gäng myter i och omkring träning och kost.

  • Stämmer det att man måste äta mycket för att bli stor?
  • Ska man kasta gulan i ägget?
  • Blir man fet om man slutar att träna?
  • Kan man träna specifikt för att öka peaken på biceps?

Detta och mycket mer när vi dyker...


Feb 1, 2019

Ni ställer frågorna - vi levererar svaren. Givetvis blandar vi allt detta med en massa minnen, anekdoter och goda skratt.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör – med Fredrik Age &