Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Mar 29, 2019

Vi snackar med Magnus Samuelsson, en gång världens starkaste man, om hur han ser på livet. Har han alltid varit bonnastark?

Magnus berättar om sin livsresa och syn på livet. Hur vägen via viljan till att bli bra på allt man företar sig och var det leder till. Dessutom blir det en hel skratt och anekdoter från...


Mar 15, 2019

Vi pratar om semestrar, denna mentala paus från vardagens golgatavandring. Hur gör man när ens liv innehåller träning och bra mat, tar man med sig det utomlands? Hur uppfattas man? Är vi kufar bland de normala eller är det vi som är normala? Allt detta i en salig blandning med anekdoter och skratt.

Tyngre Old...


Mar 8, 2019

Vi snackar om identiteter. Hur är det att bära upp fitnesskostymen? Kan man ha flera olika identiteter och roller som man hoppar mellan? Det finns en hel del att prata om kring detta och vi försöker ge vår syn på saken. Givetvis blandar vi detta med humor och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster...