Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Apr 26, 2019

Vi snackar med Per-Arne Andersson, mannen som gav allt och lite till under sin aktiva karriär. Hur gör man för att lägga i sjunde växeln på en sexväxlad bil? Vad har han för tips att ge till aspirerande kroppsbyggare? Allt detta blandat med skratt och anekdoter som man kanske inte drar vid lunchbord på...


Apr 19, 2019

Vi pratar om saker som påverkar din träning negativt. Hur är det med stress egentligen? Hur stor betydelse har kosthållningen? Och är det skillnad på en kontorsråtta och en hantverkare?

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en...


Apr 12, 2019

Är det ok att ragga eller är det endast träning som gäller på gymmet?

Värdarna minns dessutom udda överhörda önskemål från tävlande – ibland i nivå med de största rockstjärnornas extravaganta kravlistor. Och hur ergomonisk är egentligen dagens maskinpark?

Tyngre Old School: ämnen och gäster...


Apr 5, 2019

Vi pratar med Erika Ohlsson, mental tränare, beteendevetare och terapeut. Hur gör man för att tackla prestationsångest? Vad är mindfullness egentligen?

Dessutom försöker vi penetrera vad det är som gör att vissa kan gå in i zonen och bara köra på ända in i kaklet medan andra kroknar på vägen.

  • 00:06:37...