Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

May 31, 2019

Vi hade en topic som vi skulle prata om men istället blev det lite gemytligt vardagssurr om allt mellan himmel och jord. Högt och lågt. Djupt och ytligt. Alltsammans blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla...


May 24, 2019

Vi snackar om kroppsfixering. Är fitnessbranschen predestinerad till att bli mer kroppsfixerade? Vad är skillnaden mellan sund och osund kroppsfixering? Allt detta kryddat med egna erfarenheter, skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd....


May 17, 2019

Hur gör man när motivationen tryter? Visst är det så att man inte alltid är på topp även det ser ut så utåt sett? Vi slår våra kloka huvuden ihop och ger vår syn på hur man kan hitta vardagsmotivationen när ekorrhjulet snurrar för fullt. Vi snackar också lite om mental hälsa och ohälsa.

Tyngre Old...


May 10, 2019

Vi snackar med Johan Oldenmark, mannen som en gång blev utsedd till millenniets bodybuilder. Är han verkligen den glada skit som han verkar vara?

Hör om hans resa från tränande tonåring i källargymmet via scenen i Hoas kallingar till linslus och lekfarbror i TV. Vad är det som driver honom? Dessutom har vi en...