Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Jul 26, 2019

Vi snackar lite om hur det är att kombinera två olika idrottsintressen: bör man, ska man och varför det kan vara viktigt. Dessutom introducerar vi en ny stående punkt i podden. Allt detta blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd...


Jul 19, 2019

Vi snackar med Ove Rytter – Sveriges svar på Joe Weider – om hans resa från 80-talets början till dagens träningsindustri. Vad är det som driver honom? Här berättar han om sina tankar och visioner, men också om hur träningen hela tiden varit den röda tråden i hans liv.

  • 00:03:45 – Ove in

Tyngre Old...


Jul 5, 2019

Vi bjuder in Farbror Fräs och pratar lite om dåtid, nutid och framtid. Hur ser branschen ut idag? Hur var det egentligen när Fredrik och Alex möttes första gången? Vilka är drivkrafterna som gör att vi gör det vi gör? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter i en salig röra.

Tyngre Old...