Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Sep 27, 2019

Vi snackar med Nidal Awad - naprapaternas Yoda. Vad är det för skillnad mellan naprapater och kiropraktorer? Hur har branschen utvecklats? Dessutom lägger Nidal fram vilken skada som är den absolut vanligaste. Allt detta blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:07:49 Nidal in

Tyngre Old School: ämnen och gäster...


Sep 20, 2019

Ni ställer frågorna - vi levererar svaren. Givetvis blandar vi allt detta med en massa minnen, anekdoter och goda skratt.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör – med Fredrik Age &


Sep 13, 2019

Vi snackar med Renato Somenzi om hans karriär som spänner över fem decennier. Han berättar om legender han träffat och minnen som etsat sig fast. Allt detta blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:08:52 – Entré Renato Somenzi

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en...


Sep 6, 2019

Vi snackar om inspiration och personer som inspirerat oss. Dessutom kryddar vi det med lite snack om mentala spärrar som vi alla kan känna ibland. Allt detta blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en...