Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Oct 25, 2019

Vi snackar om att vara PT och professionell atlet som sitt yrke. Om att följa sina drömmar. Till vår hjälp har vi atleterna Samir Troudi och Frida Sjöström som reder ut alla våra frågetecken. De öppnar dörren till sin vardag och delar med sig sina tankar.

  • 00:03:49 – Gäster in

Tyngre Old School: ämnen och...


Oct 18, 2019

Vi snackar med Lisa Jisei från Ortorexipodden om hennes egen berättelse kring sjukdomen. Vad är det för något? Tillsammans försöker vi reda ut begreppen kring detta som kanske på ytan ser fullt normalt ut men som ett tränat öga kan peka ut. Vad är hälsosamt och vad är ohälsosamt?

  • 00:06:55 – Lisa in


Oct 11, 2019

Vi snackar om förväntningar och vad det gör med oss som individer. Vad kan förväntningar utifrån göra med oss? Spelar sociala medier någon roll i var förväntningarna kommer ifrån? I detta avsnitt försöker vi penetrera detta ämne med exempel från verkligheten. Allt detta såklart blandat med skratt...


Oct 4, 2019

Vi snackar med Irene Andersen om hennes resa som förkämpe för kvinnlig bodybuilding. Hon berättar om varför det blivit som det blivit och även om vad som komma skall. Hur är hennes syn på kvinnlig bodybuilding? Allt detta kryddat med anekdoter och skratt.

  • 00:07:45 – Irene in

Tyngre Old School: ämnen och...