Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Nov 29, 2019

Vi snackar med Beiron Anderson, den vältränade supermodellen som erövrade världen långt innan ordet fitnessmodell var uppfunnit. Beiron tar oss med på hans resa och berättar om hans värderingar och den röda tråden i hans liv.

  • 00:04:50 – Beiron in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och...


Nov 22, 2019

Hösten är här och då snackar vi om höstdepression och hur man kan hantera detta. Dessutom glider vi in på ensamhet och annat som hänger ihop med nedstämdhet. Allt detta blandat med egna instick och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd....


Nov 15, 2019

Vi pratar med fd elitbyggaren och den framgångsrika entreprenören TJ Humphreys. Vi pratar om allt ifrån tävlingskarriären, varför han aldrig lyckades att bli proffs och hur han hamnade i kosttillskottsbranschen och hur han har gjort för bygga ett av världens största kosttillskottsvarumärken.

  • 00:06:06 – TJ...


Nov 8, 2019

Vi snackar om förutfattade meningar och hur det påverkar oss. Har vi några fördomar och är detta negativt eller positivt? Dessutom glider vi in på normer och hur vi agerar utifrån dessa. Allt detta i en salig röra blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och...


Nov 1, 2019

Vi snackar grupptryck och människors beteende med psykologen Alexander Tilly. Hör honom berätta om varför vi gör som vi gör ibland. Vi bombarderar honom med frågor som allt har med människors beteende att göra. Och handen på hjärtat: är vi så olika våra förfäder från stenåldern?

Tyngre Old School:...