Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Dec 25, 2020

Vi snackar lite om julen och dess begivenheter. Hur blir det med maten? Vad är viktigt? Dessutom snurrar vi in oss på träning och övningar. Allt är i sin ordning med andra ord.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att...


Dec 18, 2020

Vi bryter ner vilka våra favoritövningar är per muskelgrupp och gör en rolig upptäckt. Som vanligt brandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör – med


Dec 11, 2020

Vi snackar lite om begreppet old school och vad det innebär för oss. Dessutom snöar vi in lite på hur vi hanterar kosten under julen. Allt detta blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia...


Dec 4, 2020

Vi surrar med Linus Carlén om träningsbranschen och hur den förändrats från förr till nu. Vad är nyckeln för att stå ut i mängden? Varför är träningsbranschen mer mainstream nu jämfört med förr? Många intressanta diskussioner med skratt och anekdoter.

  • 00:04:51 – Linus in

Tyngre Old School: ämnen...


Nov 27, 2020

Vi snackar kring den tävlingssäsong som kulminerade i ett inställt SM och Luciapokalen med anledning av den pågående pandemin. Vad är vår take på detta? Hur skulle vi ha gjort?

Dessutom avslöjar Fredrik varför han dietat den senaste tiden. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old...