Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Feb 28, 2020

Vi snackar med Rich Gaspari - The Dragon Slayer - om hans resa från bodybuilder i världsklass till entreprenör i kosttillskottsbranschen. Hur ser han på bodybuildingen idag jämfört med the golden age?

Hör honom berätta om sin resa som ung lovande bodybuilder från New Jersey till den absoluta världsscenen på...


Feb 21, 2020

Vi snackar digital marknadsföring med sociala mediegurun Sara Öhman. Hur gör man för att boosta sitt varumärke? Hur ser framtiden ut för sociala medier? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:05:24 – Sara in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med...


Feb 14, 2020

Vi surrar lite om musik och dess påverkan samt lite gemytligt vardagssurr om allt mellan himmel och jord. Högt och lågt. Djupt och ytligt. Alltsammans blandat med skratt och anekdoter.

Kom gärna med feedback på programmet, vad tycker Du?

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med...


Feb 7, 2020

Vi snackar med Madeleine Vall Beijner, en fighter i ordets rätta bemärkelse. Hon berättar om sin resa från thaiboxning till stuntkvinna och hur hon hanterat sitt ofrivilliga avslut från thaiboxningen. Allt detta blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:03:44 – Madeleine in

Tyngre Old School: ämnen och gäster...