Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 24, 2020

Vi snackar med Calle Bolund om mindset och känslor. Vad är det som styr det vi gör? Vad är man villig att göra för att lyckas?

Hör honom berätta om sina satsningar och sin inställning samt vad som händer nu när Corona gjort så hela världen stannat upp. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och...


Apr 17, 2020

Vi snackar med Jonathan Hedström, Sveriges svar på Matthew Barnaby när det begav sig. Jonte berättar om sin resa från Boliden till NHL och den hemska sjukdom som präglat 15 år av hans liv.

Hör honom berätta öppenhjärtigt om psykisk ohälsa och hur stigmatiserat det är. Inte nog med det, hockeyälskare...


Apr 10, 2020

Vi snackar med Martin Kjellström, den svenske giganten. Hur ser han på träningsbranschen idag? Hur var det att tävla på Mr Olympia? Hör honom berätta om sin bulimi som han levt med hela sitt liv. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:08:47 – Martin Kjellström in

Tyngre Old School:...


Apr 3, 2020

Vi snackar om vårt förhållningssätt till mat. Hur ser vi på mat? Är vi normala? Vad är normalt egentligen? Många frågor blir det. Vi försöker reda ut frågetecknen till utropstecken och frågan är om vi lyckas. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster...