Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Aug 28, 2020

Vi levererar avsnitt 100 och firar detta genom att bjuda in Mats Carlsson - i folkmun kallad Bygglovs-Matte. Hur halkade han in i TV-svängen? Vad har detta fört med sig?

Dessutom pratar vi lite om hans motorkarriär och även hur Matte sköter sin träning. Allt detta blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:15:01 –...


Aug 21, 2020

Ni ställer frågorna - vi levererar svaren. Givetvis blandar vi allt detta med en massa minnen, anekdoter och goda skratt.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör – med Fredrik Age &


Aug 14, 2020

Vi surrar med nestorn Jacob Gudiol och försöker döda lite lite myter. Har dagens informationsflöde gjort oss handlingsförlamade? Krånglar vi till det för mycket? Snöar vi in oss alldeles för mycket i forskning och myter? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:02:44 – Jacob in

Tyngre...


Aug 7, 2020

Vi snackar med Norrlandsfantomen Lars Berglund och kollar hur landet ligger. Hur är det egentligen med hans skador? Blir det någon tävling nån gång? Vad är det som driver honom?

Och hur är det egentligen, får man träna med bandana? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:07:07 – Lars...