Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Sep 25, 2020

Vi snackar med idrottsläkaren Björn Waldebäck om skador och smärta. Hör honom berätta om de vanligaste skadorna vid bland annat styrketräning och vilka fel man ofta gör. Vad är skillnaden mellan skönt-ont och smärt-ont? Allt detta och mycket mera blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:07:55 – Björn in


Sep 18, 2020

Vi snackar om mat och hur mycket det kostar att ligga på topp. Hur ser vår budget ut? Hur mycket pengar lägger man egentligen på mat? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har...


Sep 11, 2020

Vi snackar träningsmode med Martin Öste - en av grundarna till Swedish Fitness som står bakom klädesmärkena Better Bodies och GASP. Det finns väl ingen som någonsin tränat på ett gym som aldrig ägt något plagg från dessa märken.

Hur började resan? Hur ser branschen ut? Dessutom drar vi lite klädhistorier...


Sep 4, 2020

Vi snackar om meningen med livet och vikten av att vara rädd om det. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör – med Fredrik...