Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Dec 31, 2021

Vi summerar året som gått och pratar lite om vad vi tycker om nyårslöften. Dessutom pratar vi om vad vi själva jobbar med personligen och vad vi hela tiden försöker förbättra. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med...


Dec 24, 2021

Vi kör en julspecial med Samir där vi blandar högt och lågt. Vad vill vi ha på julbordet? Vilken julfilm är bäst? Och viktigast av allt - blir det någon träning på julafton? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:03:01 – Samir in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar...


Dec 17, 2021

Vi snackar med psykologen Niclas Wisén om stress och press. Hur ska man hantera detta? Dessutom bjuder han på lite rolig forskning kring återhämtning. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:04:33 – Niclas in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen...


Dec 10, 2021

Vi snackar med Figure-proffset Sara Kinnvik. Hur är läget nu? Hur ser tävlingsplanerna ut? Dessutom diskuterar vi ett ganska hett ämne i branschen. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:06:15 – Sara in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som...


Dec 3, 2021

Vi tar pulsen på Clarice Pereira efter årets tävlingssäsong. Hur gick tankarna vid bytet från bikini till figure? Varför bytte hon organisation? Hur är det att vara coachad av sin sambo? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:06:08 - Clarice in

Tyngre Old School: ämnen och gäster...