Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Sep 24, 2021

Vi snackar med nyblivna Bikini Fitness-proffset Liliana Sakhanova. Hör henne berätta om hennes resa och framtida mål. Hur tränar man inför en Bikini Fitness-tävling? Och hur är det med hennes distans och balans? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:06:02 – Liliana in

Tyngre Old...


Sep 17, 2021

Vi snackar med multikonstnären Maja Höglander som berättar om var hon hittar sin inspiration till hennes konst. Hon berättar också om sitt liv och vad som gjort henne till den hon är idag. Dessutom landar vi in på träning och kosthållning. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:06:57...


Sep 10, 2021

Vi snackar med nyblivna IFBB-proffset Andreas Fotiadis. Hör honom berätta om resan in i zonen och hur han bärgade sitt proffskort. Dessutom berättar han om sitt prekära i-landsproblem och vad hans nästa mål är.

I avsnittet tar även Ashkan på sig rollen som Don King och berättar vad som borde göras. Allt...


Sep 3, 2021

Vi surrar med coachen Calle Lundqvist och lyssnar på hans approach till coachning. Hur gör han med sin egen karriär? Vad utmärker en bra coach? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:05:11 – Calle in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en...