Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Nov 26, 2021

Vi snackar med kanadensiske coachen Big Mike van Wyck. Hör honom berätta om hans take på coacher och vad coaching innebär för honom.

Dessutom snackar han om vad träningen betyder för honom och hur han lägger upp sin träning. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:05:57 – Big Mike in


Nov 19, 2021

Vi snackar med Zach Persson – the new kid on the block. Hur är läget så här några dagar innan årets sista tävling? Är han ännu vassare nu? Dessutom går vi igenom dagarna innan man går upp på scenen, är det så mycket hokuspokus egentligen? Allt detta och mycket mer blandat med skratt...


Nov 12, 2021

Vi snackar med Wellnessprofilen Amanda Rundgren. Hör henne berätta om sin träning och vad det är som driver henne. Dessutom snackar vi om av- och på-mentalitet. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:02:58 – Amanda in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med...


Nov 5, 2021

Vi tar pulsen på Joar Fällmar från ett hotellrum i Spanien inför helgens NPC-tävlingar. Hur går tankarna? Vad har han för inställning till fitnesslivet? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:08:14 – Joar in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med...