Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 23, 2022

Vi snackar med IFBB Pro Jozeffa Alajahji om hennes resa inom sporten. Hör henne berätta om vad det är som sporrar henne och vilket mål hon har. Dessutom kollar vi hur det inför kommande tävlingar. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:02:34 – Jozeffa in

Tyngre Old School: ämnen och...


Sep 16, 2022

Vi snackar med Emin Çapan, IFBB Pro från Turkiet. Hör Emin berätta om sin resa från amatör till proffs. Dessutom berättar han sin personliga resa och varför han alltid är så positivt lagd. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och...


Sep 9, 2022

Vi snackar lite om vår träning och olika träningsmetoder, fysiker och kommande tävlingar. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och...


Sep 2, 2022

Vi pratar med ikonen och bodybuildingproffset Evan Centopani. Vi tar honom på pulsen, och lyssnar till hur och varför han började träna. Vi får även en överblick över hur hans proffskarriär såg ut och vad han har för sig nuförtiden.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med...


Aug 26, 2022

Vi firar avsnitt 200 genom att snacka med coachen och tränaren Joe Bennett – Mr Hypertrophy. Hör Joe berätta om sin syn på tränare och coacher samt hur han lägger upp träningen för sina klienter. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:21:07 – Joe in

Tyngre Old School: ämnen och...