Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Dec 30, 2022

Vi surrar med fitnessentreprenören Emma Johnsson om träning, tävling och mat. Vad är nyckeln för att hitta långsiktig glädje i träningen? Många intressanta diskussioner med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla...


Dec 23, 2022

Vi tar pulsen på vår gamla kompis Christofer Nober som nyligen tävlat igen efter fyra års frånvaro från scenen. Hur kändes det? Vad har han gjort under tiden? Och varför tycker Fredrik att han är en silent sleeper? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster...


Dec 16, 2022

Vi snackar med styrkelyftarfantomen Gustav Hedlund. Hör honom berätta om sin resa från det att han första gången lyfte vikter till hans satsning inför uppkommande SM och kommande VM till våren.

Gustav redogör för hur han käkar och hur han lägger upp sin träning. Dessutom berättar han om sportens resa till...


Dec 9, 2022

Vi snackar lite allmänt om träning och kost samt lite allmän tippning av kommande Olympia. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och...


Dec 2, 2022

Ni ställer frågorna – vi levererar svaren. Givetvis blandar vi detta med massa minnen, anekdoter och goda skratt.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör – med Fredrik Age & Ashkan...