Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Jan 28, 2022

Vi snackar om anpassning och omställning med anledning av att en gäst ställt in fem minuter innan veckans inspelning. Hur lär vi oss anpassning? Dessutom snöar vi in oss lite på träningsfrågor och uthållighet. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster...


Jan 21, 2022

Vi tar pulsen på Ahmad Ahmad som nyligen tävlat men också blivit utsedd till Sverige bästa kroppsbyggare någonsin. Hur är läget nu? Har han några planer framåt. Dessutom pratar vi om livet i allmänhet och vad som är viktigt. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:04:50 – Ahmad in


Jan 14, 2022

Vi kör lite vardagssurr där vi pratar om allt mellan himmel och jord och tillsammans med Filip, marknadschef för Reebok, diskuterar vi deras intåg på gym- och fitnessmarknaden. Detta blandar vi med skratt och anekdoter.

  • 00:04:27 – Filip in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med...


Jan 7, 2022

Vi snackar med Mr Olympia 1983 Samir Bannout - the Lion of Lebanon. Hör honom frispråkigt berätta om sportens utveckling och hans egna resa. Vad var det som gjorde att han vann? Varför kunde han inte upprepa detta 1984?

Och vad har han för koppling till Sverige? Och hur var det - var Arnold den rättmätige...