Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Mar 25, 2022

Vi snackar om saker som vi personligen tycker är sjukt jobbiga. Sen gör vi ett nedslag i vår träning, hur går det nu? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia...


Mar 18, 2022

Vi snackar bodybuilding med Giles Thomas - kolumnist för Muscular Development och podcaster i världsklass. Vi snackar minnen, framtid, vilka som är heta just nu och vad Giles tycker om byggningen just nu. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:01:55 – Giles in

Tyngre Old School: ämnen och...


Mar 11, 2022

Vi snackar om träningsupplägg och hur dessa har förändrats för oss genom åren. Vad tänkte vi på då och vad tänker vi på nu? Hur ser det mest optimala träningsupplägget ut? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med...


Mar 4, 2022

Vi snackar med hälsocoachen Johannes Cullberg och kollar vad han går igång på. Är vi lättlurade? Varför äter vi som vi gör? Vad är hans bästa tips för en bra kosthållning? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:04:23 - Johannes in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar...