Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Apr 29, 2022

Vi hookar upp med legenden Sugar Shawn Ray och hör honom berätta om sin resa inom bodybuildingindustrin. Han bjuder på roliga anekdoter och passar också på att prata om många problem inom branschen. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:18:59 – Shawn in

Tyngre Old School: ämnen och...


Apr 22, 2022

Vi kör lite tävling- och träningssurr med anledning av månadens tävlingar som varit. Dessutom blandar vi detta med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör –...


Apr 15, 2022

Vi snackar med IFBB Pro Roman Fritz om hur hans träning går. Hur mår tysk bodybuilding idag? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:03:36 – Roman in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att...


Apr 8, 2022

Vi snackar med IFBB Pro Minna Pajulahti och kollar hur läget är. Hur går träningen nu? Vad är hennes nästa mål? Dessutom kollar vi Minnas take på hur kvinnlig bodybuilding mår. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:04:01 - Minna in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar...


Apr 1, 2022

Vi snackar med multikonstnären Ako Rahim och kollar hur läget är. Hur går träningen? Vad har han för filosofi? Dessutom jämför vi lite träningsmetoder mellan oss. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:04:36 – Ako in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar...