Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

May 27, 2022

Vi snackar med IFBB Pro och social media creator Ron Partlow och kollar hur läget är med honom. Hur är läget i Kanada? Hur går det med träningen? Hör honom berätta en del roliga war stories. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:05:59 – Ron in

Tyngre Old School: ämnen och gäster...


May 20, 2022

Vi snackar med Henrik Lindh - Sveriges svar på the Blond Bomber. Hör honom berätta om sin träning och sin kost och hur han ser på sin senaste tävling. Dessutom snackar vi lite sportfiske där Fredrik får ändra sin uppfattning om hur en sportfiskare ser ut. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och...


May 13, 2022

Vi surrar med Figure-atleten och branschprofilen Antonia Pesevski om hennes approach till träningen och fitnesslivsstilen. Hon har precis tagit sitt proffskort och vi undrar lite hur tankarna går nu framöver? Vilka är hennes bästa tips till nya atleter som är på väg in i sin tävlingskarriär? Allt detta och...


May 6, 2022

Vi snackar med kometen Jenny Melin. Hör henne berätta om sin träningsfilosofi och vad det är som driver henne. Dessutom pratar vi manligt och kvinnligt och allt därtill. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:04:29 - Jenny in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och...