Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Aug 26, 2022

Vi firar avsnitt 200 genom att snacka med coachen och tränaren Joe Bennett – Mr Hypertrophy. Hör Joe berätta om sin syn på tränare och coacher samt hur han lägger upp träningen för sina klienter. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:21:07 – Joe in

Tyngre Old School: ämnen och...


Aug 19, 2022

Vi snackar med fotografen och grundaren av varumärket Better Bodies – Brian Moss. Hör honom berätta om hur han startade sitt gym i NY på 80-talet, övergången till fotograf och några stories kring några av hans mest ikoniska bilder. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:06:41 – Brian...


Aug 12, 2022

Vi snackar lite om Ash resa till Dallas, om motivation och såklart om träning. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör –...


Aug 5, 2022

Vi snackar med onlinecoachen Anders Lundgren. Hör honom berätta om sin resa från 2008 och framåt och om övergången till fysisk PT till onlinecoach. Anders berättar också om sin livsresa från Sverige till Spanien. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:02:58 – Anders in

Tyngre Old...