Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Nov 25, 2022

Vi snackar med Eva Lagerhorn Blom, som smög fram efter sju års frånvaro från scenen och gjorde ingen besviken. Hör henne berätta om sin syn på träning och tävling samt varför hon gillar att verka i det tysta. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster...


Nov 18, 2022

Vi kör lite vardagssurr om allt mellan himmel och jord. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör – med Fredrik Age & Ashkan...


Nov 4, 2022

Vi snackar med Waldemar Gustavsson Ek, nyblivet IFBB Pro i MP. Hör honom berätta om sin resa från amatör till IFBB Elite Pro och slutligen till IFBB Pro. Dessutom diskuterar vi diet, ätardagar och re-feeds efter dieten. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och...