Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Dec 29, 2023

Ashkan och Abbe "catchar" upp efter jul, och surrar om mat och högtider och som vanligt blir det även lite snack om bodybuilding som står dem varmt om hjärtat. 

Gott nytt år!

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och Linnea Enstedt som ambulerande sidekick.

Podden...


Dec 22, 2023

Shawn Ray är tillbaka i podden och vi tar pulsen på den kontroversielle legenden. Vi pratar med Shawn om hur han byggde upp sin karriär, vem som var hans mentor längs vägen samt hur saker och ting har förändrats i träningsbranschen de senaste 25 åren.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma...


Dec 15, 2023

Fredrik Age gör ett inhopp då podden gästas av den mytomspunna Dorian "The Shadow" Yates. En gäst som vi velat haft länge.

Vi pratar om allt man vill veta om Dorian, hans sätt att träna, kosthållning, hur han hade ett mentalt övertag över sina motståndare och vad han gör nuförtiden samt vad han kommer ha...


Dec 8, 2023

Podden gästas av legenden Chris Cormier och Breon Ansley, Mr. O Classic Champ x2. Vi pratar om allt ifrån träning till hur Chris och Breons vägar korsades och vad som krävs för att ta sin träning till nästa nivå.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och Linnea...


Dec 1, 2023

Hur bygger man upp ett träningsprogram? Vad ska man tänka på? Kan man bara googla fram ett? Ashkan och Albin avhandlar hur man ska bygga sitt träningsupplägg samt även om träningsstilar och vad som de tycker är optimalt.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och...