Preview Mode Links will not work in preview mode

Sep 15, 2023

Vi snackar om Besserwissers på sociala medier. Varför finns de? Vad vill de? Dess utom snackar vi givetvis tävling och träning. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en...


Sep 8, 2023

Vi snackar bland annat om motivation och hemmagym. Hur hittar man motivationen? Dessutom nuddar vi vid tidsoptimering. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att...


Sep 1, 2023

Vi snackar med MMA-fightern Bea Malecki om hennes resa mot ringen i UFC. Hör henne berätta om sin träning, sina tankar och hur hon fick sitt grymt coola smeknamn. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd...


Aug 25, 2023

Vi snackar om brister och hur är det: kan man någonsin bli komplett om man har brister? Dessutom surrar vi lite om lärdomar. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en...


Aug 18, 2023

Vi snackar med Erin Thomson, IFBB Figure Pro. Hör henne berätta om hennes resa från dansare och simmare till proffsscenen. Vad är det som driver henne? Hur ser på livsstilen? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen...