Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Jan 20, 2023

Vi snackar med brittiska supercoachen Kuba Sylvester Cielen. Hör honom berätta om sin syn på träning, kost och coachning. Dessutom ger han sina bästa tips till aspirerande bodybuilders. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:00:55 – Kuba in

Tyngre Old School: ämnen och gäster...


Jan 13, 2023

Vi snackar lite om diet och träning samt om poddar. Dessutom pratar vi lite om att vara krasslig och hur man hanterar det. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia...


Jan 6, 2023

Vi surrar om året som kommer gällande träning och snackar bland annat om vikten av att träna sin core. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som...