Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Feb 24, 2023

Vi surrar lite allmänt om diet, träning, coacher och att hålla det enkelt. Dessutom snackar vi lite löst om kost- och träningsrön och annat bjäfs. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla...


Feb 17, 2023

Vi snackar med allas vårt energiknippe Karoline Pettersson om kost och näring. Hör våra diskussioner om Liver King-fenomenet, matpriser och olika koststrategier. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd...


Feb 10, 2023

Vi surrar med Dennis Big Bad Wolf. Hör honom berätta om sin resa från amatör till proffs och hans syn på bodybuilding nu och då. Dennis berättar också om hur de var att ofrivilligt dra sig tillbaka från scenen och vad han gör nu. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School:...


Feb 3, 2023

Vi fortsätter på coachspåret och denna gång snackar vi med brittiske supercoachen Calum Raistrick - the Pro Coach. Hör honom berätta om sin approach till coachning och vad som driver honom. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och...