Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Apr 28, 2023

Vi snackar med Paul Baxendale, Dorian Yates gamla träningspartner från tiden på Temple Gym. Hör honom berätta om intensiteten, inställningen och den mentala aspekten av Old School-träning med Dorian. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:01:20 - Paul in

Tyngre Old School: ämnen och...


Apr 21, 2023

Vi kör lite vardagssurr om skönhetsideal, måsten på dieter och givetvis om träning. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och...


Apr 14, 2023

Vi snackar med Sveriges svar på Lee Priest – Jesper Kvarnhammar. Hör honom berätta om sin träningsresa och vad han anser är viktigast med många år i gymmet under bältet. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen...


Apr 7, 2023

Vi kör lite coachtugg med Fredrik Boson och kollar hur läget är med honom nu. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör –...