Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

May 26, 2023

Vi snackar med Katarina Boman, nybliven Europamästare och världsrekordhållare i tyngdlyftning i veteranklassen +50. Hör henne berätta om sin träning och hur hon ser på träning. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:03:09 – Katarina in

Tyngre Old School: ämnen och gäster...


May 19, 2023

Vi snackar med IFBB Pro James Hollingshead och tar honom på pulsen. Hör honom berätta om sin resa från ung aspirerande tränande till det proffs han är idag.

Vad har han för mål? Vad kan han ge för tips till nya bodybuilders? Vad har Dorian haft för betydelse för brittiska byggarvärlden? Allt detta och mycket...


May 5, 2023

Fredrik berättar om sin diet som mynnade ut i en tävling. Dessutom pratar vi om laddning, det mentala och smygande. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att...