Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Jun 23, 2023

Vi surrar med Bikini Fitness-atleten Linnea Flink. Här henne berätta om sin träning och kost samt hur hon ser på framtiden. Dessutom berättar hon vilken typ av träning hon gillar. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:04:15 – Linnea in

Tyngre Old School: ämnen och gäster...


Jun 16, 2023

Vi försöker reda ut frågan om man kan bli en framgångsrik coach om man själv aldrig har presterat något? Häng med på resonemangen och kom gärna med er egen input. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en...


Jun 9, 2023

Vi surrar med Arian Moshiri, aspirerande MP-kille i NPC som jobbar hårt mot sitt proffskort. Hör honom berätta på svorska om sitt arv och vad som driver honom. Vad satsar han på till nästa gång? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:01:57 – Arian in

Tyngre Old School: ämnen och...


Jun 2, 2023

Vi surrar om lite blandat - tävling, rebound, nya program, inför tävling och allt därtill. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör...