Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

May 17, 2024

Dags att bjuda in Sara Kinnvik till podden igen, då vi är nyfikna på vad hon har haft för sig senaste åren samt vad hennes planer är framöver. Vi pratar om träning, tiden efter tävling samt hur man hittar tillbaka till att satsa hårt mot nya mål.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma...


May 10, 2024

Alice Andreasson har många järn i elden, hon jobbar till vardags som leg.fysioterapeut, nutritionist och personlig tränare. Hon var även en av de första i Sverige med att skapa innehåll på youtube inom fitness. Dessutom tävlar hon även flitigt inom bikini fitness – vi har mycket att prata om med Alice.

Tyngre...


May 3, 2024

Avsnitt 280 gästas av bodybuildingfenomenet Andrew Jacked. Hur slår man in i den absoluta världstoppen efter endast två år av tävlande? Vad är det som driver honom? Vad är hans hemlighet? Hur fick han artistnamnet Andrew Jacked? Detta och mycket mer kan ni höra i detta avsnitt.

Tyngre Old School, med Ashkan...


Apr 26, 2024

Jan Emanuel och Peder Carlsson berättar om hur de för 35 år sedan började träna ihop i en styrkelyftslokal i Norrtälje. Idag är de framgångsrika entreprenörer och träningen har följt med dem genom livet. Det sågas, hyllas, och ges ett och annat ”expertråd”. Lyssna för ett matigt avsnitt om träning och...


Apr 23, 2024

Avsnittet gästas av Eric Helms, forskare vid Auckland University of Technology (AUT) och Sports Performance Research Institute New Zealand (SPRINZ).

Med fokus på styrketräning ger Eric oss en unik inblick i träningslära och smarta sätt att göra framsteg på gymmet. Som coach, forskare, författare och atlet...