Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

May 10, 2019

Vi snackar med Johan Oldenmark, mannen som en gång blev utsedd till millenniets bodybuilder. Är han verkligen den glada skit som han verkar vara?

Hör om hans resa från tränande tonåring i källargymmet via scenen i Hoas kallingar till linslus och lekfarbror i TV. Vad är det som driver honom? Dessutom har vi en fråga som vi alltid funderat på varför vi passar på att ställa Johan mot väggen. Allt detta blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:07:47 – Johan in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör – med Fredrik Age & Ashkan Aghili.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts – lämna gärna en recension. Då blir podden mer synlig för andra plus att vi värdar blir glada.