Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Jul 19, 2024

I detta avsnitt möter ni australienska Hattie Boydle, WBFF Pro Fitness Model och världsmästarinna. Hattie delar i detta djupa och öppna samtal insikter om disciplin, livsbalans och om att bli den bästa versionen av sig själv.

Från grav anorexi till att hitta sig själv och sin passion i gymmet och att inspirera...


Jul 12, 2024

Vi pratar med den schweiziska WPD-proffset Kolly Amandine, ödmjuk som få. Men när det kommer till träningen och hennes prestation på gymmet tar hon inga fångar. Vi pratar om hennes karriär, träningsfilosofi och hur träningslivet är i Schweiz.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren...


Jul 5, 2024

Vi kör en lång sittning med Sveriges just nu mest omtalade bikini fitness-proffs, Antonia Pettersson, efter hon för ett par veckor sedan kvalade in till Olympia!

Vi tar Antonia på pulsen och kollar med henne om hon hunnit smälta detta samt vad hennes strategi är framöver. Detta och mycket mer hinner vi fånga...


Jun 28, 2024

Avsnitt 288 handlar om olika fenomen som är störande på gymmet, denna gång är det lyssnarna och våra följare som har fått skicka in olika företelseer som de stör sig på. Det är högt och lågt och ger oss ett gott skratt under hela avsnittet!

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren...


Jun 21, 2024

Vi pratar med Piotr Ziemiowski som är domare i NPC PRO League. Vi har många frågor gällande bedömingar och bedömningskriterier som vi vill ställa till Piotr. Vi tar även upp frågor från våra lyssnare.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och Linnea...