Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Jan 31, 2020

Vi snackar med Johnny Grape och kollar vad hans recept är på att hålla i längden. Hur håller man motivationen uppe? Vad är nyckeln till framgång? Dessutom bjuder han på en hel del skratt och anekdoter.

  • 00:03:25 - Johnny in

 

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som...


Jan 24, 2020

Vi kör lite vardagssurr där vi snöar in oss lite på i-landsproblem och avundsjuka. Allt detta blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör – med


Jan 17, 2020

Vi snackar med Alan Bergström - PT-branschens gudfader. Hör honom berätta om hur begreppet personlig tränare kom till och den resa som branschen gjort sedan tidigt 90-tal. Allt detta blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:02:45 – Alan in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med...


Jan 10, 2020

Vi snackar om konstiga företeelser som folk har för sig på gymmet. Vad får man absolut inte ha för sig? Varför gör folk vissa saker? Allt detta blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia...


Jan 3, 2020

Vi snackar med Helene Ahlson, en föregångare i fitnessbranschen som tidigt började bygga upp sitt varumärke som personlig tränare, modell, tävlande och TV-stjärna innan sociala medier exploderade.

Här ger hon sin syn på träningsbranschen och vad som är viktigt för henne. Få personer i branschen brinner lika...