Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Oct 30, 2020

Vi snackar relationer med experten Anneli Östling. Hur kan vi påverka våra relationer? Hur påverkar det relationen om man snöar in på ett intresse? Anneli hjälper oss att reda ut begreppen. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:07:07 - Anneli in

Tyngre Old School: ämnen och gäster...


Oct 23, 2020

Vi snackar med den levande legenden Zone Capone - the Iron Thug. Hör honom berätta om sitt liv som entreprenören som var före sin tid och hur han levde "the bodybuildinglifestyle" under 30 år.

Mycket snack om varför man ska ha huvudrollen i sitt eget liv, att följa sina drömmar och att göra sin grej utan att...


Oct 16, 2020

Vi kör lite vardagssurr där vi snöar in oss lite på kosthållning och sockerdetox, träningspartners vara eller inte vara samt varför vissa har så svårt att kredda andra människor i deras framgång. Allt detta och mycket mera blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar...


Oct 9, 2020

Vi snackar med superdietisten Karoline Pettersson om allt kring vegetarisk kost och försöker bottna i frågan om man kan bygga muskler med vegetarisk kost. Finns det några fallgropar eller fördelar?

Dessutom dyker vi ner lite hypen kring dokumentären "The Game Changers". Allt detta och mycket mer blandat med...


Oct 2, 2020

Vi surrar vidare med vår svenske gigant Samir Troudi och passar på att ta honom på pulsen nu när han är hemma i Sverige. Hur går träningen? Vad har han för planer? Och hur mår den svenska byggningen egentligen? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:03:13 - Samir in

Tyngre Old School:...