Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Jan 29, 2021

Vi snackar med bodybuildinglegenden Vince Taylor. Hör honom berätta om hans resa från tanig basketkille till femfaldig vinnare av Masters Mr Olympia och en av de bodybuilders som vunnit flest proffstävlingar.

Vince tar oss mer på en otrolig historia och bjuder på många anekdoter och skratt. Dessutom går han...


Jan 22, 2021

I veckans avsnitt surrar vi lite om vår träning och går igenom vid vilken tidpunkt det är som bäst att träna, morgon eller kväll? Dessutom pratar vi lite om träningsego och hur det förändrats genom åren. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster...


Jan 15, 2021

Vi snackar med energiknippet Pauline Nordin som berättar om hennes resa från svensk bodybuildingjunior till amerikansk hälsoprofil i Kalifornien. Hör Pauline berätta om hennes inställning till träning och kost och hur det skiljer sig mellan Sverige och USA. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och...


Jan 1, 2021

Vi kör lite nyårsbubbel och summerar året som gått. Vad var bra? Vad var dåligt? Dessutom går vi igenom våra tankar inför 2021. Tack alla lyssnare för 2020, vi hörs 2021 igen!

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia...