Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Jul 30, 2021

Vi kör lite semestersurr där Fredrik befinner sig i södra Europa medan Ashkan är på hemmaplan i norra. Hur är läget just nu, vad händer? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla...


Jul 23, 2021

Vi snackar med Guy Cisternino aka. Quadro. Hur går träningen? Hur fick han sitt smeknamn? Och hur var det med klippet som blev viralt på nätet? Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:05:20 – Guy in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en...


Jul 16, 2021

Vi surrar lite om sommaren och vad den innebär för oss. Dessutom pratar vi lite om kosten under sommaren och hur vi gör med den. Ashkan ger Fredrik ett uppdrag och så snackar vi lite allmänt om träning. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar...


Jul 9, 2021

Vi snackar med fitnessentreprenören Kris Gethin. Hör honom berätta om sin historia som tog honom från Wales till det förlovade landet USA. Dessutom berättar han om sin kosthållning och sina träningsmetoder. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:03:03 – Kris In

Tyngre Old School:...


Jul 2, 2021

Vi tar ett surr med Alex - aka. the podfather. Hur är läget? Vad händer i sommar? Dessutom penetrerar vi livets glädjeämnen vin och sång. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:03:00 – Alex in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd...