Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Aug 27, 2021

Vi surrar med tyngdlyftaren Patricia Strenius och hennes tränare Jim Gyllenhammar om satsningen inför OS. Dessutom går vi ner lite på djupet gällande hur man håller motivationen uppe. Och vart går gränsen mellan hur mycket muskler kontra fett som är mest optimalt för att vara en bra lyftare.

  • 00:02:28 -...


Aug 20, 2021

Vi tar pulsen på glidaren Chris Harnell och kollar hur det går med satsningen inför kommande VM. Hör Chris berätta om sin avslappnade inställning till fitnesslivet och vad det är som driver honom. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:03:31 – Chris in

Tyngre Old School: ämnen och...


Aug 13, 2021

Vi snackar med Jonathan Fogelberg – en av våra mest framgångsrika coacher. Vad utmärker en bra coach? Vad gör just dig till en bra coach? Dessutom penetrerar vi lite ämnen där Jonathan rakt och ärligt ger sin syn på saker. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:04:52 – Jonathan In


Aug 6, 2021

Vi tar tempen på VM-aktuella Wellness Fitness-atleten Lovisa Stenman och kollar läget! Vi snackar allmänt om träning, tankar om tävlingen och om framtiden. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:05:19 – Lovisa Stenman in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar...