Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Jun 24, 2022

Vi snackar med IFBB Fitness Pro Alix Small och hör henne berätta om sin resa från gymnast till proffs i Fitness. Vi kollar även hur det går inför kommande satsning om några veckor där målet är en plats i startfältet på Finess Olympia i höst. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och...


Jun 17, 2022

Vi kör lite vardagssurr om allt mellan himmel och jord samt blandar detta med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör – med Fredrik Age & Ashkan Aghili.

Du som...


Jun 10, 2022

Vi snackar med Pia Jansson, en veteran inom tävling och coachning i branschen. Hör henne berätta om hennes filosofi och vad det är som driver henne. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:07:06 – Pia in

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som...


Jun 3, 2022

Vi snackar om livet, träningen, skador och en hel del annat. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och berör – med Fredrik Age &