Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Sep 30, 2022

Vi snackar med Sebastian Jansson - Mr Laid back. Hör honom berätta om sin kost och träning samt hur han ser på sin satsning i Men’s Physique. Dessutom pratar vi diet och mental inställning. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:02:55 – Sebastian in

Tyngre Old School: ämnen och...


Sep 23, 2022

Vi snackar med IFBB Pro Jozeffa Alajahji om hennes resa inom sporten. Hör henne berätta om vad det är som sporrar henne och vilket mål hon har. Dessutom kollar vi hur det inför kommande tävlingar. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:02:34 – Jozeffa in

Tyngre Old School: ämnen och...


Sep 16, 2022

Vi snackar med Emin Çapan, IFBB Pro från Turkiet. Hör Emin berätta om sin resa från amatör till proffs. Dessutom berättar han sin personliga resa och varför han alltid är så positivt lagd. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och...


Sep 9, 2022

Vi snackar lite om vår träning och olika träningsmetoder, fysiker och kommande tävlingar. Allt detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla våra gäster har en historia att berätta som både rör och...


Sep 2, 2022

Vi pratar med ikonen och bodybuildingproffset Evan Centopani. Vi tar honom på pulsen, och lyssnar till hur och varför han började träna. Vi får även en överblick över hur hans proffskarriär såg ut och vad han har för sig nuförtiden.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med...