Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Feb 23, 2024

Igenkänningsfaktorn är hög när Ashkan och Linnea pratar gymetikett, gym-ocd, favoritsked och annat som lockar till ett och annat gapflabb (iallafall hos en av värdarna).

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och Linnea Enstedt som ambulerande sidekick.

Podden...


Feb 16, 2024

Tyngre Old School gästas av figureproffset Elin Sellgren. Vi tar tempen på Elin och pratar med henne om hennes resa från amatör till proffs, vad hennes nästa steg är i karriären och vad hennes slutdestination är i hennes satsning.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin...


Feb 9, 2024

Är det som sker på Instagram alltid sant? Vilka misstag har Ashkan och Linnea lärt sig av genom åren? Vilka är de viktigaste kosttillskotten? Och, kanske viktigast av allt... Vilka är de absolut bästa träningslåtarna? Alla svar får du i detta avsnitt av Tyngre Old School!

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili...


Feb 2, 2024

Ashkan och Linnea pratar om veckans heta potatisar: obesitas och fat shaming, tripodförbud och bakåtsträvare.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och Linnea Enstedt som ambulerande sidekick.

Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med...