Preview Mode Links will not work in preview mode

Jan 17, 2020

Vi snackar med Alan Bergström - PT-branschens gudfader. Hör honom berätta om hur begreppet personlig tränare kom till och den resa som branschen gjort sedan tidigt 90-tal. Allt detta blandat med skratt och anekdoter.

  • 00:02:45 – Alan in

Tyngre Old School: Om svunna gyllene fysiker och om hur mycket bättre...


Jan 10, 2020

Vi snackar om konstiga företeelser som folk har för sig på gymmet. Vad får man absolut inte ha för sig? Varför gör folk vissa saker? Allt detta blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: Om svunna gyllene fysiker och om hur mycket bättre byggningen egentligen var förr – med Fredrik Age & Ashkan...


Jan 3, 2020

Vi snackar med Helene Ahlson, en föregångare i fitnessbranschen som tidigt började bygga upp sitt varumärke som personlig tränare, modell, tävlande och TV-stjärna innan sociala medier exploderade.

Här ger hon sin syn på träningsbranschen och vad som är viktigt för henne. Få personer i branschen brinner lika...


Dec 27, 2019

Vi snackar med Jay Cutler, fyrfaldig Mr Olympia. Han berättar om sin resa från ung aspirerande bodybuilder till den entreprenör han är idag. Hur ser han på sporten idag? Vad är det som driver honom? Hör Jay berätta sin motiverande och inspirerande historia.

  • 00:08:20 - Jay in

Tyngre Old School: Om svunna...


Dec 20, 2019

Vi snackar om jultraditioner och allt som förknippas med denna högtid. Allt detta blandat med anekdoter och skratt. Och hur är det egentligen: tränar vi på julafton?

Tyngre Old School: Om svunna gyllene fysiker och om hur mycket bättre byggningen egentligen var förr – med Fredrik Age & Ashkan Aghili.

Du som...