Preview Mode Links will not work in preview mode

Aug 16, 2019

Vi snackar med Ulf Bengtsson, mannen som gjorde verklighet av sin dröm om en gymkedja. Hör om hans resa från Arvika vilket tog honom över hela världen i jakten på att människor ska få möjlighet till friskvård och hälsa. Hör honom berätta om den röda tråden och vad som är viktigt i livet.

  • 00:07:19 - Ulf...


Aug 9, 2019

Vi snackar om åldersnoja. Vad är det för något? Kan man förhindra det? Vi försöker penetrera varför vissa kanske får det och varför det ibland kan misstolkas som åldersnoja fast det egentligen är något annat.

Du som lyssnar på vår podcast får gärna betygsätta den på Apple Podcasts (iTunes) –...


Aug 2, 2019

Vi snackar med näringsfysiologen Fredrik Paulún som var en pionjär inom området i fitnessbranschen. Fredrik berättar om sin resa från jobb i kosttillskottsbutik till den entreprenör han är idag. Hur ser han på branschen? Dessutom berättar sin syn på dagens kosthållning och berättar lite om vad som är...


Jul 26, 2019

Vi snackar lite om hur det är att kombinera två olika idrottsintressen: bör man, ska man och varför det kan vara viktigt. Dessutom introducerar vi en ny stående punkt i podden. Allt detta blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: Om svunna gyllene fysiker och om hur mycket bättre byggningen egentligen...


Jul 19, 2019

Vi snackar med Ove Rytter – Sveriges svar på Joe Weider – om hans resa från 80-talets början till dagens träningsindustri. Vad är det som driver honom? Här berättar han om sina tankar och visioner, men också om hur träningen hela tiden varit den röda tråden i hans liv.

  • 00:03:45 – Ove in

Tyngre Old...