Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Aug 30, 2019

Vi snackar med Mikaela Laurén som berättar om sin reda från elitsimmare till proffsboxare. Hur ser hennes mindset ut? Hur har hon hanterat sina med- och motgångar i livet? Mikaela tar oss med på en fantastisk resa som verkligen inspirerar.

  • 00:05:07 – Entré Mikaela Laurén

Tyngre Old School: ämnen och gäster...


Aug 23, 2019

Vi hade en topic som vi skulle prata om men istället blev det lite vardagssurr om allt mellan himmel och jord. Lite känslor. Högt och lågt. Djupt och ytligt. Lite tävling och lite gym. Alltsammans blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som...


Aug 16, 2019

Vi snackar med Ulf Bengtsson, mannen som gjorde verklighet av sin dröm om en gymkedja. Hör om hans resa från Arvika vilket tog honom över hela världen i jakten på att människor ska få möjlighet till friskvård och hälsa. Hör honom berätta om den röda tråden och vad som är viktigt i livet.

  • 00:07:19 - Ulf...


Aug 9, 2019

Vi snackar om åldersnoja. Vad är det för något? Kan man förhindra det? Vi försöker penetrera varför vissa kanske får det och varför det ibland kan misstolkas som åldersnoja fast det egentligen är något annat.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd...


Aug 2, 2019

Vi snackar med näringsfysiologen Fredrik Paulún som var en pionjär inom området i fitnessbranschen. Fredrik berättar om sin resa från jobb i kosttillskottsbutik till den entreprenör han är idag. Hur ser han på branschen? Dessutom berättar sin syn på dagens kosthållning och berättar lite om vad som är...