Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Mar 29, 2024

Podden gästas av Matilda Jansson, digital kreatör och tävlande atlet. Matilda har knäppt några av de mest episka tävlingsbilderna de senaste åren på hemmaplan.

Vi pratar med henne om hennes flytt till Spanien, hur det är att vara vegetarian och tävlande atlet samt hur hennes planer ser ut närmaste tiden.


Mar 22, 2024

Avsnitt 273 gästas av Dr. Mike Israetel – elitbodybuilder och innehavare av brunt bälte i BJJ, men framförallt känd för sina evidensbaserade träningsfilosofier.

Med sju års utbildning inom träning som slutade med en PhD i träningsfysiologi är han en träningsnörd av rang både i gymmet och i sin konsumtion...


Mar 15, 2024

Gymentreprenören och coachen Saad Saad gästar podden. Vi pratar om tävling, coaching och hur det är att ta hand om 100 atleter.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och Linnea Enstedt som ambulerande sidekick.

Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och...


Mar 8, 2024

Vi pratar med Marcus "Buktryck" Yngvesson, Sveriges Starkaste Man 2021 (och näst starkaste i fjol). Hör om träning, matfascination och strongman som publiksport och självklart tar vi reda på om det är pågående satsning mot SSM 2024 eller ej!

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och...


Mar 1, 2024

Classic Physique-talangen Sager Algailani väckte vårt intresse redan för några månader sen när han krigade för att knipa sitt proffkort, men det räckte inte riktigt hela vägen den gången.

Han har utvecklats enormt mycket under den senaste tiden. Vi tar pulsen på honom och pratar lite vad han har gjort...