Preview Mode Links will not work in preview mode

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Abbe Mattson & Linnea Enstedt som ambulerande sidekick. Podden handlar om ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med träningen som en röd tråd. Alla gäster har en historia att berätta som både rör och berör.

Oct 27, 2023

Vi välkomnar in Linnea Enstedt. Vi pratar lite allmänt om vad Linnea sysselsätter sig med numera, pratar även träning, livet, motivation och diskuterar olika recept till framgång.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och Linnea Enstedt som ambulerande...


Oct 20, 2023

Vi välkomnar in Albin Mattson som numer tillhör den nya konstellationen av Tyngre Old School. Vi tar Albin lite på pulsen samt snackar högt och lågt och fitness, byggning och tävlingssatsning.

Tyngre Old School, med Ashkan Aghili som den gemensamma nämnaren och med Albin Mattsson och Linnea Enstedt som...


Oct 6, 2023

Den sista måltiden. Vi snackar om de fem år som gått och vad som händer nu. Om livet och varför det är viktigt att bestämma sig för att följa sina drömmar och att alltid sluta på topp. Detta och mycket mer blandat med skratt och anekdoter.

Tyngre Old School: ämnen och gäster som motiverar och inspirerar med...